I would like 2 play a few CMBO games if anybody wishes to offer I would like 2 play...preffer axis but play also allied...me.
see u on the battlefield
Salut,
Daca esti dispus cumva sa joci si cmbb sau cmak trimite-mi un fisier.QB/scenariu sau operatiune,nu conteaza,oricum ai sa pierzi

Expandeux, if you have more openings I am at your disposal for CMBO. I prefer the allies. Scenarios or QB is OK. Sent a set up to nh260@msn.com
I would prefer if you have your men shoot at anything other than my men. That would give me a better chance at victory. Do you hear that Raz?
HHOOHOHO BRAVo .... ce mai faci mai COrnele ? iti arde de joace in loc sa stai sa inveti la facultate ?ce naiba :-)))) am luat probele militare :-)))) te astept acasa sa jucam un hot seat!!!
BAFTA si fie ca forta sa fie cu tine
Raz aici am doar CMBO o sa am si CMAK-ul(stau in campus sunt la facultate)de sapt viitoare,dar la CMBB nu-mi merge cd-ul.Deci daca vrei sa jucam CMBO trimite u un fisier QB ME 2000 ce natie vrei...Multa bafta (desi nu e frumos sa vb in romana ca astia nu inteleg o iota

)Ne vedem pe campul de lupta

Din pacate,va trebui sa asteptam pana saptamana viitoare,cand o sa ai cmak

.Eu nu am decat cmbb&cmak,asa ca n-am cum sa dau curs invitatiei tale de a juca cmbo.
Ba Cornele ai grija ca te rupe Razvan...e siret ca o vulpe ..sper sa-i fac fata !! :-))...dapai tu
Incercarea moarte n'are! AI vazut tu draq mort sau rata inecata!Logrigar Logar! Voi muri luptand nu fugind!Orice vulpe se teme de ogari.
Let loose the dogs of war! Stii tu ca daca nu ajunge la branza o sa i se para amara =)). Mai stii poate aluneca pe

si eu atunci tzusht

...Saptamana viitoare aduc cmak-ul si o sa ne vedem pe campul de lupta...
Sa ma tem de ogari?Asta manac la micul-dejun

Te astept Cornele!

Bogdane,ultimile fisiere sunt la tine sau la mine?
MAi RAzvane ultimele fisiere sunt la tine....oricum retrimitele dar stiu ca tu trebuie sa mi le trimiti....si inca ceva ...COrnel asta e tipul camperului :-)